Logo Dakwerken David & Zoon
0479 25 46 94
Altijd direct contact 24/7

Dakwerken David & Zoon

Zonnepanelen Mechelen

Wilt u uw woning verduurzamen en zelf energie opwekken? Denk dan eens aan zonnepanelen. Dakwerken David & Zoon helpt u graag met het installeren en plaatsen van uw zonnepanelen.

Wij weten welke positie de beste opbrengst zal geven. Daarnaast hebben wij veel ervaring waardoor de installatie soepel zal verlopen.

Dus bent u op zoek naar een installateur voor zonnepanelen in de buurt van Mechelen? Zoek dan niet verder, maar neem direct contact met ons op voor een scherpe offerte.

Bespaar op uw energierekening

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en bent u duurzaam bezig. Ook krijgt uw huis een beter energielabel en verhogen ze de woningwaarde. U stoot geen CO2 uit, wat beter is voor het klimaat. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt op 7,5 jaar.

Zonnepanelen verschillen in uiterlijk, grootte, prijs en rendement. Op basis van uw situatie, wensen en budget maken wij samen een keuze.

De plaatsing van zonnepanelen is iets wat u beter kunt overlaten aan een vakman. Het gebeurt op hoogte, er bestaat schokgevaar en het vereist veel handigheid en spierkracht. Wij plaatsen de zonnepanelen met gemak op een schuin of plat dak.

Waarom kiezen voor Dakwerken
David & Zoon?

Wij leveren gewoon goed werk, zijn betrouwbaar en komen afspraken na.

+10 jaar ervaring

betrouwbaar familiebedrijf

aanvragen dankzij
mond-tot-mondreclame

persoonlijke aanpak

garantie op de uitgevoerde projecten

Gratis een vrijblijvende offerte op maat

Advies nodig

Wij staan u graag te woord.

Bel naar: 0479 25 46 94

Maandag - Vrijdag, 8.30 - 17.00

Stel uw vraag via mail

Reactie binnen 24 uur

Advies nodig

Wij staan u graag te woord.

Bel naar: 0479 25 46 94

Maandag - Vrijdag, 8.30 - 17.00

Stel uw vraag via mail

Aarzel niet om ons te contacteren