Logo Dakwerken David & Zoon
0479 25 46 94
Altijd direct contact 24/7

Dakwerken David & Zoon

Zinkwerken

Er wordt tegenwoordig veel gewerkt met zink. Dakwerken David & Zoon is er voor de uitvoering van al uw zinkwerken. Ga voor duurzaamheid, jarenlange ervaring, kwaliteit en een scherpe prijs.

Wij plaatsen, renoveren en reinigen zinken dakgoten, regenpijpen en dakwerk. Ook voor andere afwerkingen en verstevigingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Woont u in Mechelen of omgeving? Wilt u zinkwerken toevoegen aan uw woning? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen zinkwerk

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van zink. Zink is een flexibel materiaal, wat zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is het een duurzaam materiaal, wat ongeveer 50 jaar meegaat. Het is ook nog eens volledig recyclebaar en geeft een mooie en moderne uitstraling aan uw huis.

Zinkwerk wordt het meest gebruikt voor dakgoten en regenpijpen. Daarnaast wint het materiaal de laatste jaren aan populariteit voor gevelbekleding en dakbedekking.

Wij leveren zink in diverse kleuren. Zink kan gebruikt worden voor alle daken, van rond tot plat. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in materiaal. Dakwerken David & Zoon kan alle soorten zinkwerken realiseren.

Waarom kiezen voor Dakwerken
David & Zoon?

Wij leveren gewoon goed werk, zijn betrouwbaar en komen afspraken na.

+10 jaar ervaring

betrouwbaar familiebedrijf

aanvragen dankzij
mond-tot-mondreclame

persoonlijke aanpak

garantie op de uitgevoerde projecten

Gratis een vrijblijvende offerte op maat

Advies nodig

Wij staan u graag te woord.

Bel naar: 0479 25 46 94

Maandag - Vrijdag, 8.30 - 17.00

Stel uw vraag via mail

Reactie binnen 24 uur

Advies nodig

Wij staan u graag te woord.

Bel naar: 0479 25 46 94

Maandag - Vrijdag, 8.30 - 17.00

Stel uw vraag via mail

Aarzel niet om ons te contacteren